diumenge, 25 de desembre del 2011

Campionat de Catalunya Cx Vic

Ahir pel matí, es va disputar a Vic la quarta i ultima prova puntuable per la Copa Catalana de Ciclocross, cursa que també servia per proclamar els campions catalans d'enguany. La prova es va disputar sota un ambient gèlid a causa de la intensa boira que reina aquets dies a la plana de Vic. Aquesta forta humitat també va ajudar a l'espectacle, ja que el circuit que transcorria majoritariament per sobre d'herba, estava molt humit, relliscós i fins i tot amb alguna petita zona amb fang.

l'Ambisist va ser-hi present amb cinc dels seus corredors que, en general, van tenir unes bones actuacions: Ramón Sagués, després de fer una mala sortida, va remuntar posicions fins a creuar la meta en 3era plaça Elit, per darrere de Lozano i Hermida, dos dels grans dominadors nacionals del Cx i la btt. Adrià Martí va realitzar una molt bona cursa i es va quedar a un pas del podi, finalitzant 4art Sub-23. Oriol Ruiz no va tenir un bon dia i només va poder finalitzar 5è Júnior. Tot el contrari que Mercè Pacios que no te rival a Catalunya i va guanyar sense problemes entre les Fèmines Elit. Per últim, Xavi Martí que des d'Alcobendas arrossega problemes físics, i conscient que li seria molt dificil aconseguir el títol amb les facultats mermades, va fer una molt bona cursa acabant 3er Veterà-40.

El calendari català de ciclocross, a no ser que hi hagi una sorpresa d'ultima hora amb la cursa de Bellpuig, dona així per acabada la seva temporada. La seguent cita important dels nostres corredors ja serà el proper 2012, concretament a Gandia (Valencia) del 6 al 8 de gener on es disputaran els Campionats d'Espanya. Fotos gentilesa de Rodamon Cycling Group.